עורכ&

[b][url=https://www.iswisswatch.com.cn/da]noob factory[/url][/b] [b]replica watch[/b] [b][url=https://www.iswisswatch.com.cn/da]ar factory[/url][/b] [b][url=https://www.iswisswatch.com.cn/da]Swiss replica watches[/url][/b] [b][url=https://www.iswisswatch.com.cn/da] AAA Rolex replica watches[/url][/b] noob factory
replica watch
ar factory

noob factory
replica watch
ar factory

Swiss replica watches
AAA Rolex replica watches

omri שאל/ה:
20/3/2017 ב 16:05

עורך דין הסכם ממון

אני רוצה להמליץ על עורך דין הסכם ממון מומחה מעולה באזור הדרום (אשדוד ואשקלון), עורך דין יורם ביתן.

אורן שאל/ה:
9/2/2017 ב 16:49

שאלות כלליות בנושא ניכור הורי

שלום , הנני סובל מניכור הורי מצד אם ילדיי ומצד הוריי האם .והגעתי לבסוף להחלטה שעליי לפנות לבית משפט בנושא ושאלותיי הן : א. מה סוג / שם התביעה שעליי לפנות ב. האם אני יכול לכרוך באותה תביעה גם את האם וגם את הוריה ג. במידה וארצה גם לתבוע נזיקית האם זו בתביעה נפרדת ואו עלי לכלול באותה תביעה למרות שההיגיון אומר שקודם עליי להוכיח ניכור ורק אז לתבוע נזק

מויה שאל/ה:
1/1/2017 ב 17:01

יישוב סכסוך

שלום וברכה קיבלתי הזמנה מבית הדין הרבני בירושלים לפגישה של ישוב סיכסוך ביני לבין פרודתי הבעיה שלי היא כזאת אני אין לי שום בעיה לשבת לעשות הסכם גירושין וכמה פעמים הודעתי לה בואי ונשב ונסגור את זה יפה בינינו ועכשיו אני רואה כאילו שאני לא מוכן לעשות הסכם ולכן היא פנתה לבית הדין עכשיו השאלה שלי היא אם אני עדיין יכול ללכת לפתוח תביעה לגירושין אם היא כבר פנתה ליישוב סיכסוך? תודה רבה רבה!!

talpp22 שאל/ה:
15/12/2016 ב 13:17

דיני גרושין הוגנים

לאחרונה התפרסמו בתקשורת שרוצים להעביר את החוק שילד מעל גיל 6 לא יועבר אוטומטי לחזקת האם, וששני ההורים יעשו משמרת משותפת ומאוזנת, לדעתי צריך לעשות כל מקרה לגופו ולהתייעץ בכל שלב עם עו"ד גירושין

דנית שאל/ה:
4/11/2016 ב 23:14

בקשה עזרה

שלום לכולם!!! אח שלי התגרש לפני 3 שנים גירושים מכוערים שאחריהם התגלה אצלו מאניה דפרסיה שמלווה בדיכאון. הוא קיבל 100 אחוז נכות שחוץ מ1200 שקל ביטוח לאומי לוקח את כל הכסף כתשלום מזונות. אח שלי 3 שנים לא ראה את הבנות שלו ...גרושתו קיבלה משמורת בלעדית ולא נותנת לו לראות את הבנות בכלל אני כותבת באמת בכאב לב ... לא נראה לי הגיוני שלא נותנים לאבא לראות את הבנות ...לא משנה מה הוא עשה וכמה שגיאות הוא עושה בחייו הוא תמיד היה אבא טוב ודואג להם ואוהב אותם וכיום הבנות בוכות לו לטלפון שהן רוצות לראות אותו ומתגעגעות ועדין גרושתו לא נותנת לו לראותן. איזה מדינה זאת משאירים בן אדם לבד לוקחים לו כמעט את כל הקצבה למזונות וגם לא נותנים לו לראות את הבנות. אנחנו כמשפחה שלו כבר לא יכולים לראות את זה אפילו לרוצחים נותנים לראות בהשגחה את הילדים. שלשום מתוך ייאוש הוא פרסם בפייס שהוא רוצה להתאבד והשתמש במונח "את מי צריך להרוג כדי לראות את הבנות ". הכוונה הייתה כביטוי לייאוש שלו אבל כמובן שגרושתו ישר הזמינה לו משטרה. באמת שאנחנו אובדי עצות ולא יודעים מה לעשות ...אין לו כסף לשלם 40000 שקל כמו שעורך דין אחד רצה . אשמח לייעוץ והכוונה תודה רבה !!!!

רוי שאל/ה:
27/9/2016 ב 13:22

הסכם גירושין בהסכמה

אם אחד הצדדים מתחרט על חתימתו על ההסכם לפני שההסכם אושר בבית הדין הרבני - האם העובדה שנחתם הסכם עוזרת במשהו לצד השני כדי להתגונן בעתיד מפני תביעות מוגזמות מהצד שהתחרט.

שרון
3/1/2017 ב 12:18

הסכם גירושין

היי, היה לי מקרה דומה לזה, אני ממליץ לך לברר את העניין עם עו"ד משפחה רן רייכמן. שיהיה בהצלחה!

* האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!

נעמי שאל/ה:
3/9/2016 ב 21:00

תביעת שלום בית ומזונות

שלום רב! לפני כשבועיים בעלי עזב את הבית במפתיע והודיע שצריך לחשוב על המשך דרכינו המשותפת.בשלב זה אני רוצה להגיש תביעה לשלום בית(שיכפו עלינו לעבור טיפול זוגי) ותביעת מזונות עבורי עד תום תהליכים. האם ניתן להגיש את שניהם בבית משפט לענייני משפחה? מה גובה המזונות שניתן לדרוש(אין לנו ילדים משותפים,אך יש לי 3 ילדים מנישואים ראשונים)? האם בעלי יכול להגיש במקביל תביעת גירושין?

בני שאל/ה:
12/7/2016 ב 09:58

אני רואה שאתם לא מתייחסים לשאלות

רון אלון
4/9/2016 ב 12:31

עו"ד ונוטריון

בכל שאלה בדיני המשפחה ניתן לפנות לעורך דין או נוטריון מקצועי

* האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!

לריסה
21/2/2017 ב 09:34

בני, מה השאלה?

אם אתה צריך התייעצות תוכל ליצור קשר עם עו"ד שלנו מומחים בדיני משפחה. בטלפון 0077-2005874 או להשאיר פרוטים באתר

אולג
26/3/2018 ב 15:26

תשובה

הי, מה השאלה שלך. אם אתה רוצה להתייעץ בנושא של דיני משפחה אני יכול להמליץ על עורכת דין לענייני משפחה מצויינת האתר שלה הוא http-law.co.il

רא שאל/ה:
22/6/2016 ב 20:09

בדיקה לגבי תיק גירושין

כיצד ניתן לבדוק על אדם מסויים האם מתנהל נגדו תיק גירושין בבית המשפט לינייני משפחה תודה

הדר שאל/ה:
26/5/2016 ב 14:23

רכוש משותף בין בני זוג בטוןרקיה

מקרה בו אב אזרח מדינת טורקיה (שם נשוי + 4), חי בישראל לצורך עסקים (ללא אזרחות) ואב לקטין בן 5 (כתוצאה מקשר עם אזרחית ישראל). האב פתח תוכנית חיסכון מכספו לקטין בישראל ועתה מבקש לשחרר את הכספים לצורך קניית דירה אשר שכר הדירה ממנה ישמש לשכר הדירה של הקטין ואימו הישראלית. שאלתי היא מה הנפקות של היותו נשוי בטורקיה בשאלה האם יוכל להשתמש בתוכנית חיסכון ללא אישורה (כביכול ניתן לטעון שהכספים שהכניס שייכים גם לאשתו הטורקיה מכוח היותם נשואים). חשוב לציין, כי האישה בטורקיה אינה יודעת על הקשר של בעלה עם אזרחית ישראלית והולדת הקטין. אודה לתשובתכם מה הנפקות של היותו נשוי בטורקיה לשחרור הכספים (האם זה יכול להציף קושי כלשהו) וכיצד להערכתכם ניתן להתגבר עליו. תודה מראש!.

גודי שאל/ה:
11/4/2016 ב 12:24

מידע והכוונה צווארון לבן

בלוג הצווארון הלבן - בלוג העוסק בתחום עבירות צווארון לבן, כיצד זה מתקשר לתחום העסקי ועוד. חובה להיכנס ולהתרשם מהמידע והתכנים שלפניכם.

talpp33
1/6/2016 ב 13:32

צווארון לבן

עבירות של צווארון לבן די נפוצות בארץ, במקרה שכזה חובה לפנות לעורך דין פלילי מנוסה בתחום.

תמר שאל/ה:
6/4/2016 ב 15:18

הוצאות רפואיות חריגות - פסק דין מזונות

בפסק הדין מזונות כתוב לנו: "הצדדים ישאו בחלקים שווים בהוצאות הרפואיות החריגות של הקטין אשר אינן מכוסות ע"י קופות החולים הממלכתיות ו/או הביטוח הרפואי המשלים" רציתי לדעת, אם לקחתי את הקטין לרופא מומחה של קשב וריכוז, או לרופא נוירולוג(בעקבות בעיות של קשב וריכוז) או לאורטופד (כי כאבה לילד הרגל) במסגרת קופת חולים, בעלות של 24 ש"ח לרבעון (בקופת חולים כללית), האם זה נחשב להוצאה רפואית חריגה? שאני צריכה להשתתף חצי חצי עם הגרוש? או שזו מוגדרת הוצאה רפואית שוטפת? של רופאים שמטפלים בקטין באופן שוטף? תודה רבה, תמר

קובי אגבה שאל/ה:
7/3/2016 ב 15:24

חוב מזונות ובעלות על דירה

שלום, הייתי רוצה לדעת האם הוצל"פ יכולים לעכל דירה אם תהיה רשומה על שמי או על שם אשתי, או לחילופין להעלות את הסכום אותו אני משלם מידי חודש בהסדר של חקירת יכולת על חשבון חוב מזונות של 200,000 ש"ח בביטוח הלאומי. אני נמצא בהליך הזה של חקירת יכולת כבר שנים, אין ולא היתה בבעלותי דירה או נכס אחר, נשוי פעם שניה עם ילדים נוספים, הורי רוצים לתת לי הון עצמי לדירה שתהיה רשומה על שמי או על שם אשתי עם משכנתא על חצי מהסכום. מדובר בדירת ארבעה חדרים ממוצעת ששוויה יהיה בין 800,000 ל 1,200,000.

שרון סגל עורך דין
14/3/2016 ב 11:48

תשובה

הפורום נותן מענה לדיני משפחה . נא פנה אל פורום הוצאה לפועל . בברכה, שרון סגל עו"ד דיני משפחה 052-2226699

ברכה שאל/ה:
4/3/2016 ב 09:37

קריטריונים לפסלות שופט

1. שופט שמסרב שאפטר את עו"ד שלי שמגיע להסכמות לשינוי פס"ד חלוט בניגוד לרצוני. 2. שופט שמאיים שאם לא אסכים לשנות את פסה"ד, ילקחו ממני כל זכויותיי. 3. שופט שקובע בהחלטה שהתובע תמהה לגבי הלוואות שאני לקחתי (שהן כשרות למהדרין) כשהתובע כלל לא טען זאת. 4. שופט שעונה בחקירת התובע על השאלות, כשהתובע שואל אבל מה הייתה השאלה? 5. שופט שמשנה את הפרוטוקול ומוסיף משפטים שלא אמרתי ומשמיט משפטים שכן אמרתי. 6. שופט שאומר לי בדיון שמה שאני אומרת זה לא קובע אלא מה שאומר עו"ד שלי. וכשאני מבקשת לענות מביאים לי איש בטחון שישתיק אותי. 7.שופט שמקבל מסמכים בזמן החקירה שלי ומתכחש להם, ומתברר שלא רשם שקיבל אותם. 8.התובע מתועד מחוץ לאולם בית המשפט עוד בדיון הראשון "את לא רואה איך השופט מחכה לך בפינה?. יש פסק דין ואת תשלמי" 9.שופט בתביעה על נושא X 3 דיונים נסובים על שינוי פסק הדין החלוט, עם עדים מטעם התובע-וללא קשר לנושא התביעה שהוגשה. אני יודעת שרוצים לקחת לי זכויות "בחסות החוק". האם ניתן לפסול את השופט במקרים כמו אלו? הכל כמובן "בדלתיים סגורות" שאני נאלצתי להקליט. אנא עזרתכם מה לעשות ולאן לפנות?

שרון סגל עורך דין
14/3/2016 ב 11:52

עילות לפסלות שופט

שלום רב , הלכה היא, כי אין די בתחושות סובייקטיביות של מי מן הצדדים וכי יש צורך בחשש ממשי המבוסס על נסיבות אובייקטיביות כדי להקים עילת פסלות (ע"פ ‎184/85 זאב שרעבי נ' מדינת ישראל, פד"י לט (1) 446, ע"א ‎1570/94 שירותי ארגל שיווק לבתי מלון ומסעדות בע"מ נ' אוצר מפעלי ים המלח בע"מ ואח' (לא פורסם), רע"א ‎ 287/88 מנוף סיגנל חברה לפיננסים והשקעות בע"מ נ' סלימה, פד"י מד (3) 758, ופסקי דין רבים נוספים. השאלה שיש לשאול היא האם נתקיים חשש ממשי למשוא פנים במובן זה, שדעתו של היושב בדין 'ננעלה', כך שניתן לראות בהליך כולו כ'משחק מכור'" (ע"א ‎1335/99 שוקי שווק ועבודת בע"מ נ' בנק לאומי לישראל בע"מ (לא פורסם)) וכן ע"א 5128/01 ועד עובדי בנק לאומי נ. שושנה לוי. בברכה, שרון סגל ,עו"ד דיני משפחה

ריי שאל/ה:
2/2/2016 ב 12:37

התחשבנות על משק עקב גרושין

שלום רב במקרה של העברת זכויות בין בני זוג ללא תמורה על משק בגירושין: האם התשלום לבן הזוג צריך לכלול את שווי המיסים או בניכוי שלהם? תודה

שרון סגל עורך דין
14/3/2016 ב 11:53

משק חקלאי

שלום רב , התשלום הוא בנטו לאחר תשלום המיסים ככל שישנם. בברכה, שרון סגל ,עו"ד דיני משפחה divorced4u.co.il

שרונה שאל/ה:
28/12/2015 ב 19:55

הליך פתיחת תיק גירושים

שלום,

אני מעוניינת להתגרש.

בעלי כבר לא ככ נגד זה.

מה עלי להביא איתי לרבנות על מנת לפתוח תיק גירשים? (אין לנו ילדים)

תודה,

שרונה

רויטל שאל/ה:
20/12/2015 ב 17:59

התעללות בי מצד הילדים

2 בנים אחד 18 והשני 15. אני גרושה. מה לא עשיתי בשבילם. הכל. אני לא מרגישה חופשיה בבית שלי. הדלתות שלהם נעולות עם מפתח. מלכלכים הכל. הקטן שבר את הדלת של המדיח. עושה לי דווקא כל הזמן. מתלחשים נגדי. כל יום!!!! כל יום מקללים אותי ברמות של ׳לכי תז***ני׳, ׳אישה מסכנה׳, ׳מסריחה׳ ׳זונה׳, ,לכי לעזאזל לכי לעבוד בצומת תמותי ועוד ועוד. אני כל הזמן בוכה. פעם אחת הרמתי קול על הגדול אחרי שקילל וניסיתי למשוך אותו ביד לכיוון הדלת להוציא אותו מהבית כמעט הרביץ לי. הם לא אוהבים אותי. אין להם גבולות חוקים. אבא שלהם לימד אותם רק איך לקלל להפליץ ולעשות גרעפסים בשולחן והיה מתמוגג מזה. מיותר לציין שאבא שלהם לא רוצה אותם והם לא רוצים לגור אצלו. הגדול הלך לצבא לפני שבועיים וכשהוא חוזר עושה לי את המוות. מיותר לציין שהדלת שלו נעולה ואינני יכולה להכנס. לקח לי את המפתח של החניה ולא נותן. אני לא יודעת מה לעשות. לא רוצה אותם כבר. איך אני מוציאה אותם מהבית שלי ? עד כדי כך. איך אני חוסמת מהם כניסה לבית שלי ? לא רוצה אותם כבר. הם אומרים שאין לי ילדים. אז שילכו ! איך אני עושה את זה?

יגאל שאל/ה:
15/12/2015 ב 10:23

שליטה של האישה בנושא ילדים

שלום, יש לי בעיה, אני לא מסתדר עם המשפחה של אישתי ומסרב להתארח אצלם בסופי שבוע וחגים. אני לא מונע מאישתי ללכת לשם עם הילדים בסופי שבוע ומתי שהיא רוצה. אישתי הודיע לי שהיא לא תיתן לי לקחת את הילדים לבקר את המשפחה שלי. חשוב לציין שהיא לא בקשר איתם. חשוב לציין שכרגע אני לא מעוניין בגירושים מכיוון שילדיי קטנים ואני המפרנס העיקרי ניתן לומר הבלעדי. האם יש אפשרות להוציא צו מבית משפט שימנע מאישתי להשתמש ב"כח שלה" למנוע מימני לקחת את ילדיי למשפחה שלי?

שרון סגל עו"ד
8/3/2016 ב 18:18

גירושין

שלום לך , אין תשובה משפטית עבור הבעיה שלך . אני מציע שתלכו ביחד לייעוץ נישואין . בברכה , שרון סגל עו"ד Divorce4u.co.il

מתייעצת שאל/ה:
2/11/2015 ב 09:51

גירושים בהסכמה של צד אחד בלבד

שלום, רציתי בבקשה לשאול. אני נשואה + ילדים קטנים. אני רוצה להתגרש, בעלי לא רוצה. לא רוצה ללכת למגשר או לקחת עו"ד שיסכם בנינו דין ודברים. מה אני יכולה לעשות בנושא? האם לקחת עו"ד יכול לעזור לי גם אם הוא לא מסכים? תודה

שרון סגל ,עו"ד
2/11/2015 ב 11:57

גירושין

שלום רב , ניתן לבצע מספר פעולות על מנת להתגרש , עליך לפנות לעו"ד גירושין על מנת שיעזור לך בתהליך . את מוזמנת לפנות למשרדנו לקבל עזרה ללא התחייבות . בברכה, שרון סגל ,עו"ד דיני משפחה נייד :052-2226699

שני שאל/ה:
24/10/2015 ב 19:33

למה אני זכאית ?

שלום , ברצוני לשאול למה אני זכאית מאחר שחייתי אצל בן זוגי כ -4 שנים ולאחר אלימות קשה חזרתי לבית הורי , יש לצין שהכרתי אותו כשהייתי בת 20 והוא 30 שנה מעל גילי .

שרון סגל עו"ד
24/10/2015 ב 19:51

תשובה

שלום רב, חסר לשאלתך ועל כן את יכולה לפנות למשרדי ללא התחייבות לקבל מידע . בברכה , שרון סגל , עורך דין דיני משפחה

גליה שאל/ה:
23/10/2015 ב 08:35

סוגיית מזונות לאחר שירות צבאי

שלום רב, בהסכם הגירושין שלי כתוב: "ברגע שהגיע כל ילד לגיל 18 יופחתו באופן יחסי שני שליש מחלקו של הילד במזונות וזאת עד תום השירות הצבאי או עד גיל 21, שאז יופחת מלוא חלקו של הילד במזונות". הבן שלי השתחרר מוקדם מהצבא (עקב אי התאמה) בגיל 20, שאלתי היא: האם עפ"י הפסק דין האבא מחויב לשלם עד גיל 21? מה החוק אומר לגבי זה, כיוון שלא מצוין המוקדם או המאוחר, אין לי מושג? תודה רבה.

שרון סגל עו"ד
24/10/2015 ב 19:50

תשובה

שלום רב בהסכם הגירושין שנחתם או בפסק הדין רשום. לפיכך תסתכלי מה רשום ועל פי זה תפעלי . בברכה , שרון סגל , עורך דין דיני משפחה

ארגמן שאל/ה:
1/9/2015 ב 21:52

בית פרטי

שלום רב אני בהליכי גירושין מזה כשנה אני חיה בביתי שרשום על שמי, וקבלתי בירושה מאמא שלי לפני פתיחת ההליך בבית הדין הרבני, התגוררתי בו בצוותא עם בעלי כ 30 שנה בית הדין הרבני כבר החליט שהבית הוא רק שלי, ואינו שייך כלל לבעלי האם אני יכולה למנוע כניסה מבעלי, על אף שהליכי הגירושין טרם הסתיימו ? תודה לעונים

שרון סגל עו"ד
4/9/2015 ב 13:19

תשובה

שלום רב במידה ויש פסק דין מבית הדין הרבני שהרי ניתן לבקש צו פינוי . בכל מקרה כדאי ורצוי להתייעץ עם עו"ד לגירושין . בברכה , שרון סגל עורך דין דיני משפחה נייד 24 שעות 052-2226699

דודו שאל/ה:
16/8/2015 ב 15:21

גירושין ללא ילדים

שלום

אני ואשתי נשואים כ 10 שנים , לא מצליחים להביא ילדים עכב בעיית פיריון של אשתי.
אני מעוניין להתגרש מאשתי ולהכיר אשה אחרת כדי שאוכל להתחתן אתה ולהביא איתה ילדים.

הנכס היחיד שבבעלותנו הוא דירה שיש עליה משכנתא + חסכונות משותפים

שאלותי:
1 - האם אני מחוייב לאשתי בסכום שהתחייבתי בכתובה? או בכל סכום אחר?
2 - אם אני פותח תיק בבית דין רבני, האם היא יכולה לפנות לבית דין אזרחי? במקביל להתנהלות התיק בבית דין הרבני או אחרי סיום

ההתדיינות בבית דין הרבני?        
3 - האם היא יכולה לעקב אותי במתן הגת בצורה כלשהיא?
4 - מה פלוס מינוס משך ההליך?
5 - האם בזמן הליך הגירושין אני יכול לצאת ולהכיר נשים אחרות ?
6 - מה המשמעות שאני בוגד בה, כלומר יוצא עם מישהי אחרת כל עוד אנחנו נשואים? ( מבחינת בית דין רבני\אזרחי)

7 – מה המשמעות שאני יוצא עם נשים אחרות כאשר אנו פרודים ? ( מבחינת בית דין רבני\אזרחי)

שרון סגל עו"ד
17/8/2015 ב 21:38

גירושין

שלום רב לשאלתך אכן אתה יכול לגשת עם עילה לבית הדין הרבני.אך חשוב להבין את המצב ולכן אתה חייב להתייעץ עם עו"ד המתעסק בגירושין על מנת שייתן לך מענה מקיף לנושא . אשמח לתת לך ייעוץ ראשוני בחינם . בברכה , שרון סגל עו"ד מתמחה בדיני משפחה טלפון 052-2226699

tomgalza
30/10/2015 ב 09:59

גישור גירושין

היי, נראה כי יש לך שאלות רבות וזה כמובן לגיטימי. תהיות רבות עולות לנו בזמן הליך הגירושין. אני חושבת שיש לך את הצורך להתייעץ עם עורך דין לגבי גישור גירושין. אני מאמינה שדרך עורך דין מקצועי, תקבל את כל התשובות המגיעות לך יחד עם ייעוץ והכוונה. בברכה,

גליה שאל/ה:
12/8/2015 ב 08:12

מזונות

חוזה הגירושין שלנו קובע כי בנוסף לתשלום דמי המזונות והמדור, יתווספו למזונות גם "הוצאות חינוכה הפורמלי של הבת כפי שתידרשנה ע"י המסגרות החינוכיות בהן תשהה הבת, ובכלל זאת עפ"י דרישת הנהלת בתי הספר, ועד ההורים הכיתתי ו/או הבית-ספרי והרשות המקומית״ (כלשון החוזה עצמו), כמובן שאנחנו מתחלקים שווה בשווה בהוצאות אלה. אציין כי הגרוש שלי לא פירט באילו הוצאות מדובר באופן ספציפי, הסעיף מופיע בחוזה כפי שרשמתי לעיל. האם זה חוקי שהוא מסרב להתחלק איתי בהוצאות בגין: רכישת ספרי לימוד, רכישת ציוד לבית הספר (מחברות, קלסרים, כלי כתיבה וכו') ורכישת תלבושת אחידה?\ תודה לתשובתכם המהירה!

שרון סגל ,עו"ד
12/8/2015 ב 15:14

מזונות ילדים

שלום רב , בהנחה שאת זכאית להחזר תשלום על פי הסכם הגירושין של 50% מהוצאות החינוך כאשר הגרוש לא משלם שהרי קמה לך הסכות לקבל את כספך בחזרה דרך הוצאה לםועל . בברכה, שרון סגל עו"ד דיני משפחה

איציק
13/10/2015 ב 00:08

עורך דין לגירושין

מומלץ שתקחי עורך דין לגירושין שמבין בדיני משפחה ראי קישור https://www.attorney.org.il/?field=10&name=%D7%A2%D7%95%D7%A8%D7%9B%D7%99+%D7%93%D7%99%D7%9F+%D7%91%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%9D+%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%94

צילה שאל/ה:
8/7/2015 ב 16:59

גירושין

אם ברבנות קיבלנו כזוג הסכם גירושין המחלק את הרכוש ובנוסף אנחנו רוצים בהמשך להסכם הנ"ל ליצור הסכם גירושין נוסף התומך בהסכם הנ"ל האם הוא צריך לקבל אישור של בית משפט?

שרון סגל עו"ד
9/8/2015 ב 22:14

גירושין

שלום רב כל אישור הסכם טעון את אישור בית הדין . ניתן לבצע שינוי או הוספה להסכם קיים . בברכה שרון סגל עורך דין . דיני משפחה

מחפש עורך דין? קבל הכוונה אישית

מחפש עורך דין?
קבל הכוונה אישית