[b][url=https://www.iswisswatch.com.cn/da]noob factory[/url][/b]
[b]replica watch[/b]
[b][url=https://www.iswisswatch.com.cn/da]ar factory[/url][/b]
[b][url=https://www.iswisswatch.com.cn/da]Swiss replica watches[/url][/b]
[b][url=https://www.iswisswatch.com.cn/da] AAA Rolex replica watches[/url][/b]
noob factory
replica watch
ar factory
noob factory
replica watch
ar factory
Swiss replica watches
AAA Rolex replica watches
שחר שאל/ה:
6/7/2015 ב 20:41
שלום, אם הצד שעומד נגדי בביהמ"ש קיבל הוראה מבית המשפט להציג בפניי דברים ולתת לי הסברים מפורטים על שאלות מהותיות שהצגתי, תוך 30 יום, אולם 30 הימים חלפו והצד שכנגד לא מילא אחר ההחלטה השיפוטית הנ"ל, האם זה גורר סנקציות מצד בית המשפט? האם יש השלכות למי ש'לא סופר' גם החלטה של שופט? אגב, זה שלא מכבד אותה, במקרה הזה, הוא מנהל עיזבון, שמונה מטעם בית המשפט בעצמו, אולם 3 שנים לא נוקט בשקיפות ואני מצביעה על ליקויים של הרבה כספים שחסרים בניהולו. השופט דרש ממנו להשיב על כל אחת משאלותיי, אולם, כאמור, הוא לא מכבד החלטה זו. תודה רבה.
rev שאל/ה:
5/7/2015 ב 11:35
שלום ! זקוקה בבקשה ליעוץ באופן דחוף ביותר !! אדם שעזב את משפחתו לפני עשרים שנה כשהילדים היו בגילאי 10,12,15 לא התגרש ולא שילם מזונות אלא ביטוח לאומי . כרגע נמצא במרוקו בודד , חולה .באזור שמסכן את חייו הוא מרושש בן 71 כיום . מה ההשלכות בחזרה להגיע לישראל ? אנא עזרתך לאדם טוב שמעד 050-6474652 רויטל
הילה שאל/ה:
1/7/2015 ב 18:24
סיגל שלום, הדירה של סבתי ז"ל שייכת מבחינת ירושה לארבעת ילדיה שאחת מהם היא אימי. אני מעוניינת לשפץ ולהשכיר את הדירה. הבעיה היא חלוקת הרווחים של רווח השכירות על הדירה. אם אני משפצת בכספי שלי ואף אחד מהאחים לא מוסיף סכום על השיפוץ מה הרווח שלי? אני הבת של האמא, אם לאמא יש רבע מהדירה כלומר 25% מהדירה מתוך ארבעה האחים מה חוק הירושה אומר עליי כנכדה? איך החלוקה של הרווחים תתחלק לפי חוק?
ליבי שאל/ה:
30/6/2015 ב 08:44
הורי ערכו בזמנו צוואה הדדית שבצוואת אימי נכתב שאת הנכס שברשותה וכספי חשבונות הבנק שלה היא מצווה לי ואחותי במקרה והיא תמות ראשונה. לאחר פטירת אבי אימי טוענת שצוואתה תקפה ואנו נותרנו היורשות כפי שכתבה בצוואתה ההדדית כלפי אבי ז"ל ואין צורך בצוואה חדשה. האמנם כך ?
סימה שאל/ה:
25/6/2015 ב 18:55
שלום אני התחתנתי לפני כמה שנים וחתמתי עם בעלי על הסכם ממון כיום אני מתחרטת שעשיתי את זה אני אשה מוסלמית הנשואה למוסלם עשינו הסכם ממון ביחד לפני הנישואין עד היום לא היה לי בעיה ברכוש שביני לבין בעלי ואיני מפחדת ממשהו אבל אני מפחדת אם יקרה משהו לבעלי ולכן יש לי שתי שאלות לברר 1. מהסכם ממון שאני מצרפת גם כקובץ ,ברצוני לברר אם בעלי חס וחלילה ומקווה שלא יקרה כל עוד אני חיה ובעלי ימות מי יקבל קופות הקרן וביטוח החיים שלו או הרכוש שלו בכלל הרכב הקרקע החדשה והתוספות בניין שעשעינו ביחד ?? אנחנו גם בנינו יחד בית אחר מזה שאנו גרים בו ו( עוד בית) וזה נרשם ע"ש בעלי אם יקרה לו משהו בעתיד אני ארש את זה כל מה שהזכרתי או זה בכלל לא יהיה לי ולא אהיה זכאית לזה בגלל הסכם הממון ?? בנוסף קנינו יחד חלקת קרקע וזה על שם בעלי ?? מה יקרה אם בעלי ימות למי זה יעבור?? אני ארש את זה או לא ?? לציין שאני אישה עובדת ומנהלת יחד עם בעלי חשבון בנק משותף אליו מזרימים הכל השאלה השנייה האם יש מצב שאנחנו אני ובעלי נגיש בקשה לביטול הסכם ממון זה ??
חגית שאל/ה:
22/6/2015 ב 12:10
אבי נפטר ולא השאיר אחריו צוואה, אימי לא הייתה שותפה בחשבונותיו. האם הירושה עוברת לאימי או מתחלקת גם בין הילדים?
אלון שאל/ה:
17/6/2015 ב 15:41
לעו"ד סיגל מוסקוביץ-בכר שלום היה לנו תביעת ירושה אשר בסופה הוחלט שבית יחולק ל 3 ילדים אבל כל עוד אמי (שתזכה לחיים ארוכים ובריאות) חיי בבית נשכיר את יחידת הדיור (חדר וחצי)הנוספת שבחצר ובשכירות נשפץ את בית שאימי חיי בה (אמי גרה בבית שלא ראוי למגורים) אם זמן התברר שלא ניתן להשכיר את יחידה הזאת מכיוון שהיא צריכה שיפוץ וגם המבנה הלוגי (סידור חדרים) לא מוצאת חן בעיני השוכרים ולכן אף אחד לא רוצה להשכיר תבענו אני ועוד אח (בית משפט לענייני משפחה)את אח השני בכדי שישלם על שיפוץ מכיוון שעם זכיות שיש לו בנכס יש לו גם מחיוביות בקדם משפט שהיה אמרה השופטת שעלנו להוכיח זאת בדיון הוכחות . כמה שאלות : 1) למה התכוונה השופטת שאמרה עלנו להוכיח את זה איזה הוכחות היא רוצה 2)האם יש אפשרות לקצר תהליכים מכיוון שאימי סובלת בברכה, אלון
asaf שאל/ה:
25/5/2015 ב 14:24
tomgalza
30/9/2015 ב 11:09
gali שאל/ה:
19/5/2015 ב 15:57
רציתי לשאול מהם ההגדרות לידועים בציבור? האם זה מגורים משותפים ואם כן אז כמה זמן? ואם לדוגמא צד אחד משלם את רוב שכר הדירה אז יש לו כביכול יותר זכויות?
דורון שאל/ה:
19/5/2015 ב 11:13
קיבלתי פסק דין מבית המשפט שנותן הוראה לקיום צוואה. נתבקשתי רק להגיש פסיקתה ערוכה בהתאם לטופס 5 . חיפוש באינטרנט העלה חרס. ישהו איזה נוסח שאני לא בטוח לגביו. האם אפשר לשלוח לי דוגמא/נוסח בפורמט וורד. תודה מראש, דורון.
שלומית חיים שאל/ה:
17/5/2015 ב 12:48
שלום רב, לאימי הפנסיונרית יש נכס על שמה, בו היא מתגוררת לבדה. אחותי צפויה לעבור לגור עימה לזמן בלתי ידוע עם ילדה. האם הדבר מקנה לה זכויות יתר על הנכס באם תתגורר שם תקופה לא מבוטלת? האם עלינו, האחים, לעשות משהו בנדון, טרם כניסתה לדירה? מה ניתן לעשות? האם עצם חלוקה שווה של הנכס בין האחים בצוואתה של אימי מספיקה לטובת עניין זה? מודה לכם מאוד על העזרה, יישר כוח!
רונית שאל/ה:
18/4/2015 ב 09:52
חברים רציתי להמליץ לכם על עו"ד טלי איטקין שעזרה לי בטיפול בתיק המורכב שהיה לי אז אם אתם צריכים עו"ד בתחום דיני המשפחה הירושה והגירושין אל תהססו לפנות אל משרד עו"ד טלי איטקין
רבקה שאל/ה:
18/4/2015 ב 09:45
אחרי שהתחלתי לעבוד עם משרד עו"ד טלי איטקין הבנתי שאני בידיים טובות
חנה1234 שאל/ה:
11/4/2015 ב 10:17
שלום! האם ניתן לשנות הסכם גירושין שקיבל תוקף של פס"ד מלפני 12 שנים, בשל מחלוקת בעניני פנסיה, ללא הסכמת אחד הצדדים? האם כבעלת עניין בנושא אני יכולה להפנות מכתב אישי לאקטואר הבורר שלדעתי שוגה? + מכתב אישי לביהמ"ש? למרות שעורך דיני מסרב לכך? כיצד אני מעבירה מכתב לביהמ"ש לענייני משפחה, ת"א? תודה
רינת שאל/ה:
2/4/2015 ב 18:25
רציתי להמליץ לכם על עו"ד טל איטקין שמתמחה בדיני משפחה וירושה ועזרה לי בתיק החשוב שלי ולאחר 3 שנים הצלחנו להגיע להסכמה עם הבן זוג שלי
אביבה שאל/ה:
2/4/2015 ב 18:19
רוצה להודות לעורכת הדין טל איטקין על טיפול מסור בתיק שלי ממליצה בכל פה למי שנתקלת בבעיות זוגיות וחוששת להתגרש
אהובה שאל/ה:
30/3/2015 ב 18:28
שלום רב, אודה לתשובה בעבור מקרה שבו אבי נשוי בשנית לאישה שלה יש ילדה.(אני הילדה היחידה הביולוגית שלו). אבי ערך הסכם ממון טרם הנישואין. בהעדר צוואה- 1. מה קורה עם נכסים שרשומים על שמו בלבד? 2.נכסים שרשומים על שניהם? 3.חשבון הבנק על שמו בלבד. תודה
דגנית שאל/ה:
24/3/2015 ב 15:41
שלום רב, רציתי לדעת האם מישהו פה מכיר ויכול להמליץ על התאחדות הגישור הישאלי? האם אפשר לסמוך עליהם במציאת מגשר לטיפול של גישור גירושין דרכם? אני בתחילתו של תהליך גירושין ואני אוספת מידע כדי להבין כיצד עלי להתנהל בצורה הטובה ביותר ולסיים את זה בטוב.. הבנתי שהפניה להליך גישור גירושין זה הדבר החכם ביותר לעשות, לכן כרגע צריכה המלצות וטיפים בנושא.. תודה רבה!
זה האתר שלהם - התאחדות הגישור
אשמח גם להמלצות נוספות במידה ויש לכם..
יוסי שאל/ה:
12/3/2015 ב 18:59
שלום מבקשת לשאול ידועים בציבור מיטעם המוסד לביטוח לאומי זהוא אשור מישפטי לכל דבר ועיניין או שצריך לאשר בבית המישפט למתן תוקף