עורכ&

[b][url=https://www.iswisswatch.com.cn/da]noob factory[/url][/b] [b]replica watch[/b] [b][url=https://www.iswisswatch.com.cn/da]ar factory[/url][/b] [b][url=https://www.iswisswatch.com.cn/da]Swiss replica watches[/url][/b] [b][url=https://www.iswisswatch.com.cn/da] AAA Rolex replica watches[/url][/b] noob factory
replica watch
ar factory

noob factory
replica watch
ar factory

Swiss replica watches
AAA Rolex replica watches

דבורית שאל/ה:
24/2/2015 ב 19:02

פרודים

אני ובעלי היינו פרודים במשך 8 שנים מאחר והוא לא רצה לתת לי גט. לפני כשנה הוא נפטר וזאת עדיין כשאנחנו בסטטוס פרודים. אני רוצה לדעת האם מגיע לי את הפנסייה שלו, נאמר לי על ידי עורך דין שבגלל שלא היינו תחת אותה הכתובת אין לי זכות. האם זה נכון? לאן אני אמורה לפנות?

דנה שאל/ה:
23/2/2015 ב 14:54

הסדרי ראיה

היי אני גרושה +1 יש לי משמורת משותפת עם הגרוש על ביתי בת ה6. קיבלתי הודעה כרגע מבת זוגתו שהם יוצאים לירח דבש של 3 שבועות במקביל לחופשת הפסח שאין כל מסגרת לילדה ואני עובדת במשרה מלאה.. מה עליי לעשות???

אולגה שאל/ה:
23/1/2015 ב 16:11

אכיפת החלטת ביהמ"ש בתיק הסדרי ראיה

שלום. נושא השאלה: הסדרי ראיה. ב-2014 גרוש שלי הגיש נגדי תביעה על שינוי משמורת + בקשת מינוי פקיד סעד. פקידת סעד בתום עבודתה הגישה לביהמ"ש תסקיר שקיבל כוח החלטה. המלצות התסקיר: "...המשמורת תישאר בידיי האם… בכל שני ורביעי בשעה 6 האב ייקח את הקטין ולמחרת יחזירו למסגרת החינוך". במשך 4 חודשים גרוש שלי כמעט ולא הפר את ההחלטה. ב-1 בינואר התקיים דיון בביהמ"ש. ההחלטת הדיון: "הצדדים יתנהלו בהתאם להמלצות כאשר תהיה גמישות הדדית להודיע על שינויים בהסדרי ראיה..." ב-3 שבועות אחרונים הגרוש שלי הודיע על שינויים 6 פעמים (להחזיר את הקטין באותו ערב ולא למחרת). 4 פעמים מתוך 6 דחיתי את השינויים שלו. את 4 פעמים הללו הגרוש סירב לקחת את הילד לפי הנוסחא: "אם את לא מסכימה לשינויים שלי - אני לא לוקח את הילד". השאלה: האם יש די באירועים הנ"ל כדי להגיש בקשה לביזיון בית משפט?

אברהם שאל/ה:
22/1/2015 ב 13:05

עיזבון בבנק, שאלה למומחים בלבד!

שלום, אני מחפש עו"ד מומחה שיעזור לי לפתור עניין הקשור בירושה. הסיטואציה היא כזאת:

דמויות: סבתא, בן (ובנותיו), בת.

1. בן נפטר בחיי אימו (הסבתא) והותיר שתי בנות בחו"ל.
2. הסבתא עלתה לארץ, פתחה חשבון משותף עם הבת (הבת לא צורפה, אלא פתחו שתיהן יחד).
3. רק הסבתא הכניסה כסף לחשבון כל הזמן.
4. סבתא נפטרה.
5. הבנק מסרב להעניק את השליטה בכספים לבת, למרות הסעיף "אריכות ימים" בחוזה (שאומר שהכספים עוברית לשליטה של השותף בחשבון).
6. השופט פוסק: 50% מהכסף - לבת, ו-50% הנותרים יתחלק בין שתי הנכדות.
7. מבירור שערכתי, ייתכן וניתן לערער כך:
50% - לבת,
50% הנותרים מתחלקים בין הבת לבין הנכדות (כלומר החלוקה היא בתוך החצי הנותר. והחצי הראשון הולך כולו לבת מכוח היותה שותפה בחשבון).

האם הסוגיה הזאת מוכרת לכם?

תודה רבה,
מצפה לתגובתכם.
אברהם

אולגה שאל/ה:
22/1/2015 ב 10:42

קבלת סטטוס כאם של תינוק

שלום, 1) האם אפשר לשנות סטטוס של אישה עם ת.ז כתומה (אזרחית אוקראינה, לא יהודיה), שיש לה תינוק בן שלושה חודשים, נשואה לאזרח ישראלי. האם היא יכולה לקבל סטטוס נפרד מבעלה, ממנו היא פרודה, והוא מאיים שלא ייתן לה הארכה להישאר בארץ. האם אפשר לתת לה סטטוס של אם לתינוק מתחת לשנה, שהוא אזרח ישראלי לכל דבר. שלה תהיה תלויה בבעלה, ממנו היא פרודה. 2) אם היא תרצה לחזור לאוקראינה, האם תצטרך אישור מבעלה כדי לקחת את התינוק? תודה.

גבי שאל/ה:
31/12/2014 ב 09:57

פתיחת עסק

שלום רב. אישתי פתחה עסק שהכל רשום על שמה. האם יש מצב שגרושתי יכולה לדרוש משהו מהעסק?האם יכולה לדרוש העלאת מזונות כשהעסק בעצם רשום על שם אישתי?אשמח לתשובה.

רמי שאל/ה:
14/12/2014 ב 13:49

העברת ירושה מאח חסוי

שלום רב, אנו 4 אחים יורשים . אחינו המנוח לא הותיר צוואה ובצו הירושה שהוצאנו כל יורש מקבל 1/4 מהעיזבון. הירושה – דירה וחשבון בנק. אחינו המנוח היה אפוטרופוס לאחד מאחינו החסוי. כיום אני מטפל באח החסוי וטרם פעלתי להתמנות כאפוטרופוס .. האח החסוי מעוניין להעביר את חלקו בדירה לי שטרם נרשמה על שמנו( לי תהיה 1/2 מהדירה ולאחי האחרים 1/4 לכל אחד , והכל בהסכמת כל האחים) . שאלותיי : כיצד ניתן לבצע הליך זה? ושאלה נוספת , האם חסוי יכול לכתוב צוואה רגילה בעדים ושתהא חוקית ? ואם לא , כיצד מוריש את רכושו ? אודה לתשובתכם .

סיון שאל/ה:
9/12/2014 ב 01:17

התנגדות ליורש חוקי

שלום. אם מנוחה לא השאירה צוואה והותירה בעל טרי (חודש וחצי) והורים (גרושים). על פי חוק הירושה עזבונה מתחלק ביניהם, אך האם ניתן להגיש התנגדות לזכאותו של האב כיורש, על בסיס זה שהוא לא תיפקד כאב ראוי, המנוחה התנתקה ממנו ואף הוכרה בצבא כחיילת בודדה, בצירוף עדויות על הנתק ביניהם והתכתבות בהודעות ביניהם בהם היא מצהירה שהיא לא רוצה שום קשר אליו?

שירלי שאל/ה:
4/11/2014 ב 07:59

ירושה

שלום.

יש לנו צוואה ובתוכה מפורט את חלוקת הנכסים. האם כאשר ויש לאישה חשבון נפרד האם גם אותו היא צריכה לחלק עפ"י חלוקת הצוואה????

נטלי שאל/ה:
31/10/2014 ב 22:42

ירושה

רציתי ליתעייץ בקשר לירושה- אמא שלי ניפטרה היא הורישה לי ואבא שלי ולאח שלי את החצי שלה זה אומר אבא שלי חצי ולי ולאחי כל אחד שמינית אבא שלי הכיר מישהי והיא שיכנע אותו לימכור את הבית כדי להשקיע את הכסף הזה בחול אבא שלי ביקש מימני בהתחלה את השמינית שלי והסכמתי אבל הוא צריך להביא לי 20 אלף כי יש לי חובות כשהלכנו לעורך דין כדי לחתום על תפסים שהביצ נימכר ואנחנו מסכימים לזה מישהום מה ה20 אלף לא נירשמו בחוזה ואני לא ראיתי את זה עכשיו בהתחלה שניכנס 100 אלף לחשבון של אבא שלי חתמנו שיכנס אליו אחרי זה בחתימה השניה של שאר הכסף לא רציתי לחתום כי החלטתי שאני רוצה את כל הכסף שמגיע לי אבא שלי וחברה שלו התחילו לילחוץ עלי ואמרו לי את מפרע את החוזה , בסוף אמרו לי בואי תחתמי על שאר הכסף וכשיכנס הכסף אני יביא לך תחלק שלך בנו למזכירה חתמנו על שאר הכסף , ועכשיו שהוא קיבל את כל הכסף הוא לא רוצה להביא לי את החלק שלי ועוד כמה ימים טס לרוסיה , רציתי לישאול אם אני יכולה לעשות אם זה משהו כדי שאני יקבל את החלק שלי כי דין שלהם אמר לי חתמת ואת יכולה רק להגיש תביעה האם זה נכון והאם אני  יזכה בחזרה בירושה שלי בחלק או שכבר אין מה לעשות

נחמה שאל/ה:
20/10/2014 ב 22:36

גירושין וחלוקת ביית

שלום 1. פתחתי הליך בביהמש לעינייני משפחה למזונות ורכוש ולא התקיים דיון והתבקשנו אני ובעלי להליך גישור אך לא בוצע ותיכף בעלי הגיש תביעה ברבני לכריכה גט +רכוש.הנושא נדון ברבני והחליטו שתהייה כריכת הנושאים ברבני.שאלתי האם כדאי לערער לרבני הגבוה על החלטה זו כי אני קודם פתחתי הליך בביהמש לע משפחה. 2. הבעל תובע שכביכול נעשתה בגידה נגדו. האם הרבני יכול לפסוק מעל 50 אחוז מהרכוש לטובת הבעל או שמקסימום 50 אחוז מהרכוש באם יוכח שהיתה בגידה תודה

אונגרפלד יוסף שאל/ה:
8/10/2014 ב 07:53

תשלום משכנתא של נפטר

שאלה משפטית חשובה!! מדובר על דירת נפטר שיש עליה משכנתא שנלקחה לאחר כתיבת הצוואה. בצוואה צוותה הדירה ליורש אחד. למנוח יש גם חשבון בנק. בצוואה כתוב שכספי החשבון יחולקו לאחר תשלום כל החובות. השאלות הן: 1. האם משכנתא היא חוב רגיל. 2. האם צריכים להתחשב אך ורק ברצון הנפטר לפי צוואתו. 3.לפי החוק לא צריכים היורשים לשלם חוב משכנתא ובהמשך כתוב שהם יכולים לחלץ עצמם מהצוואה ולכן לע"ד מדובר על כספים משל עצמם ןלא מדובר כל כספים מהעזבון. אשמח לקבל תשובות ופסיקות בנושא גם ע"י שליחת הודעה או למייל [email protected]

אליהו שאל/ה:
30/9/2014 ב 23:41

הכנסת תנאים בצוואה

אני רוצה לעשות צוואה ולהוריש את חלקי בדירה המשותפת לילדים שלי ולא לאשתי

אני מעוניין לאפשר לאשתי להמשיך ולגור בדירה המשותפת כל עוד היא בחיים אך זאת בתנאי שלא תכניס לדירה שום גבר אחר לא כחבר, לא כבן זוג או בעל. ובאם  יהיו לה חיים חדשים שזה לא יהיה בדירה המשותפת.

האם אני יכול לעשות זאת בצוואה ?

האם צוואה כזו היא חוקית ?

ואם אעשה זאת והילדים כן יתנו לאשתי להכניס גבר אחר לבית האם אגרום להם בעיה בכך שלמעשה הם לא מכבדים את צוואתי ?

יאיא שאל/ה:
15/9/2014 ב 17:45

אחריות נזיקין בין בני זוג

אנו משפחה דתית. לצערי בתקופה האחרונה חלה הידרדרות ביחסיי עם אישתי. בתקופה האחרונה (וזאת ע"מ להרגיז אותי) אשתי החלה לנסוע עם הרכב בשבת.למרות שאמרתי לה שאין לרכב לא ביטוח חובה ולא ביטוח מקיף.בכ"ז היא ממשיכה לנסוע בשבת. שאלתי היא האם אני עלול למצוא את עצמי תחת תביעה משפטית.והאם ניתן לחייב אותי בנזקים שהיא עלולה לגרום. והאם בתביעה קיצונית ניתן לחייב אותה לחלוק את הרכוש ומהחלק שלה בלבד לממן את ההוצאות. בתודה מראש על תשובה מהירה.

עינב שאל/ה:
10/9/2014 ב 15:31

מזונות

שלום

אני גרושה +2 (11, 14) מזה כ 10 שנים. הגרוש שלי לא מסודר כלכלית ואף פעם לא משלם את המזונות בזמן. בגלל מצבו הכלכלי אני מתחשבת ולא עושה לו בעיות וגם באתי לקראתו והפחתתי לו מ-2500 ל-2000. כיום חייב לי סכום של כחצי שנה והבטיח לשלם בסוף חודש זה.  נוצר מצב בעייתי, שהוא הודיע לי שעוזב את הארץ בעוד מס' חודשים. אני מודאגת כי אם כאן לא שילם בזמן מה יהיה כשיחיה בחו"ל.  מה ניתן לעשות במקרה כזה? אודה לעזרתך.

רלא שאל/ה:
24/8/2014 ב 20:53

תביעה מעו"ד לשלם על המחאות של אמי המנוחה

שלום רב, לפני מותה של אמי היא נתנה המחאות, כנראה לשכ"ד. כעת, כמעט שלוש שנים לפטירתה, מתקשרים אלי ממשרד עו"ד ודורשים ממני לסלק את ההמחאות הללו (5 המחאות ע"ס 1,400₪ כל אחת) שתאריכי פרעונם הוא לאחר פטירתה. שתי נקודות להבהרה: 1. אני הייתי מורשה פעולה בחשבון של אמי ועל גבי ההמחאות שמי ותעודת הזהות שלי הופיעו כך: מורשה: [שם מלא] [ת.ז.] 2. לא הוגשה בקשה לצו ירושה ולא נתקבל צו ירושה. שאלתי: האם אני כמורשה פעולה בחשבון ולא כשותף בחשבון מחוייב בתשלום המחאות אלו? בברכה ובתודה מראש

רבקה שאל/ה:
24/8/2014 ב 17:50

הקפאת חשבון בנק בדרישה לצו ירושה

שלום רב, בעקבות פטירתו של בעלי הוקפאה תוכנית חיסכון שלי ושלו. הבנק דורש להוציא צו ירושה על מנת להפעיל את החשבון. האם ניתן להמנע מהוצאת צו הירושה(או לבצע כל פרוצדורה זולה יותר) בהתחשב בנסיבות הבאות: 1) קיימת צוואה הנכתבה בעת שבעלי היה צלול בה נאמר בפירוש שאחרי מותו כל רכושו יעבור לילדים. 2) בתי היית בתהליכי קבלת אפוטרופוסות עליו טרם מותו, אך התהליך נפסק עקב פטירתו. 3) אין לי התנגדות שהכסף יעבור לילדים. תודה, רבקה

סיון שאל/ה:
13/8/2014 ב 16:47

ביטוח לאומי -ידועים בציבור

שלום, האם בני זוג מאותו מין נחשבים כידועים בציבור לעניין ביטוח לאומי ? האם יש טעם בלהצהיר לביטוח לאומי כידועים בציבור ?

אבירם שאל/ה:
23/7/2014 ב 17:24

ירושה

ההורים שלי קנו דירה יחדיו כשהיו נשואים. לאחר הגרושים אימא שלי ויתרה על הדירה והותירה את הרישום בטאבו הדירה רק לאבא הביולוגי שלי. לאחר שנים אימא שלי רכשה בית חדש ואבא שלי נישא מחדש ונוספו לו עוד ילדים. אני מעוניין לדעת האם הדירה שייכת לכל ילדיו (כולל ילדים מנישואים שניים)מבחינת החוק? כלומר כל ילדיו יתלחקו בדירה? ואם כן מה עליי לעשות בכדי לתקן זאת מבחינת החוק. תודה מראש,

א. שאל/ה:
13/7/2014 ב 18:24

צו קיום צוואה

רציתי לשאול האם יש תיעוד של צו קיום צוואה במערכת המשפטית?

מדובר בצו שאני חתומה עליו, ואני לא מוצאת את המסמך.

פניתי לעו"ד שטיפל בעניין וגם הוא נתקל בקושי בחיפוש,(אמר שלא מצא בארכיון של המשרד) היות ומדובר על צו שנחתם לפני כ6 שנים בערך.

תודה.

kt12345
25/8/2014 ב 13:15

צוואה

חשוב לדעת שלא תמיד אנו נקבל ישר את כל המידע על צוואה, ויש לו המון תתי נושאים לכן חשוב לבחור עו"ד בצורה הטובה ביותר. אני נעזרתי בנוטריון תל אביב עו"ד מיגל עבאדי שממש עזר לי בנושא כתיבת צוואה

* האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!

שוקי
19/8/2015 ב 21:31

צו קיום צוואה

במידה ואתה מעוניין לעשות צו קיום צוואה, כדאי שתקרא את המאמר הבא על צו קיום צוואה

* האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!

לילית שאל/ה:
8/7/2014 ב 09:09

תיקון תצהיר וכתב הגנה

אמי נפטרה, לא השאירה צוואה .יש לי אח רווק שגר עם אמי עד יום מותה .מרבית שנותיו לא עבד וסעד על חשבון אמי והתנהג בצורה שתלטנית לגבי הטיפול באמי ומנע מאתנו לטפל בה. לאחר מות אמי אחי כתב כתב תביעה לכל האחים, בה הוא טוען שהדירה ששייכת לו. שאר אחיי תבעו פרוק שתוף. באותה תקופה היתה לי כוונה לתת לו מתוך חמלה ורצון לעזור ואת חלקי במתנה אך לאור מידע מטעה שקבלתי ממנו מאחותי ומגיסי שהדירה שייכת לו ולאור לחצים מצדם חתמתי על מסמכים שנוסחו עבורי שבה כתוב שאני טוענת שהדירה שייכת לאחי, ושאני מוותרת על חלקי למענו(למרות שציינתי בפני העורך די ן של אחי שידיעותיי משמועות ) .כשהתבררה לי האמת בקשתי לשנות את התצהיר וכתב ההגנה שחתמתי עליהם.בקדם דיון משפטי בעיניין השופטת וגם העורך דין של אחי ציינו שאין להתעלם ממה שחתמתי בעבר ושיתייחסו לזה בהמשך. שאלתי למה הכוונה, ולמה לצפות מה יהיה בהמשך? יש לציין שיש לי עורך דין. אך בכל זאת הייתי רוצה לדעת בנוסף מה דעתך. המון תודה!

הגר שאל/ה:
2/7/2014 ב 17:11

תהליך גירושין

שלום,אני רוצה להתגרש.ובעלי לא מסכים,הוא חושב ללכת לייעוץ ורוצה לחזור,למרות שהוא לא מודה בזה שהוא גם רוצה להתגרש.האם הוא יכול למנוע גירושים והאם ברבנות יכולים להכריח אותי לניסיון נוסף???

נעמי שאל/ה:
8/6/2014 ב 16:51

פינוי דירה לאחר ירושה

יש לי שאלה. יש חברה שעושה פינויים בחינם ואז מוכרים את התכולה. האם יש להתחלק בעלויות התכולה הנמכרות או אם יש יורש יחיד הוא לא יחיב להתחלק?

ברק שאל/ה:
7/6/2014 ב 12:20

העברה ללא תמורה

לפני כשנתיים אימי העבירה לי ללא תמורה ביית וחנות יש לי 3 אחיות והיחסים בינינו מעולם לא היו טובים ההעברה בוצעה במלאה והכול על שמי בטבו אחיות שלי לא מדברות עים אימי מאז פטירת אבי אמי שלא מענינת להיכנס עים אחיות שלי לויכוח מיותר אומרת לכולם שלא הי העבירה לי את המתנות אלה אבה שלי האים זה יכול לשמש נגדי בעתיד אמי מוכנה לתקן את המצב אים ניגרם לי נזק

לילי שאל/ה:
7/5/2014 ב 21:44

כסף בחשבון נפרד

אני ובעלי התחתנו לפני כמה שנים ולנו 3 ילדים. לבעלי היה סכום של 3 מיליון שהיה רשום על שמו של אביו וכרגע אביו העביר את הכסף הזה לחשבון של בעלי בנפרד ממני. כמו כן הדירה רשומה על שם בעלי בלבד בטאבו. רציתי לדעת במקרה של גרושים חלילה האם יש לי זכויות בכסף שלו ובדירה?

מחפש עורך דין? קבל הכוונה אישית

מחפש עורך דין?
קבל הכוונה אישית